За нас

покриви

Качество и традиция в обслужването от 1990 г.

Нашата компания е създадена през 1990 година. През изминалите години се специализирахме в търговия със строителни материали.

През  2004 година започнахме активно да развиваме складовите си бази в гр. София.  Основен фокус от самото начало беше  работата с покривни системи и решения – керемиди и аксесоари, хидроизолации, битумни керемиди, ПВЦ и TPO мембрани и всичко свързано с качественото, естетическо и надеждно изпълнение на всякакъв тип съвременен покрив.

Усърдната ни работа и стремежът ни към постоянно усъвършенстване ни превърна в един от лидерите в продажбите в сегмента в град София.

Чрез обратна връзка от клиенти, апликатори, покривни специалисти, проектанти и т.н. с годините постигнахме високо ниво на познание на продуктите и приложенията им в детайли.

Свържете се с нас

Ако се обърнете към нас с желание да ви посъветваме за решение за вашия покрив, ви уверяваме, че ще останете доволни от нашето отношение и професионализъм, както и разбира се от цените, които ще получите особено за системните решения.

Ако сте краен клиент, на който предстои изграждане или ремонт на покрив, ние бихме могли да ви свържем с професионални апликатори (майстори), с които да договорите изпълнението на вашия покрив.

Очакваме ви!

покриви

-10% отстъпка

Вземете до 10% допълнителна отстъпка на основните керемиди при закупуване на покривна система!